slide-administratiekantoor-pittens-best-3

De dienstverlening van Pittens & Partners

U kunt  bij Pittens & Partners terecht voor deskundige fiscale en administratieve dienstverlening. Wij werken voor zowel particulieren die aangifte inkomstenbelasting doen als voor bedrijven in het MBK en ZZP’ers. Wij verzorgen voor u als zakelijke klant uw aangiftes en indien van toepassing de loonadministratie. Alle fiscale aangiftes die in Nederland moeten worden gedaan kunt u aan ons overlaten.

 

Dnst Verwerken Financiële Administraties

Financiële administraties

Voor veel ondernemers is de administratie een noodzakelijk kwaad of zelfs strafwerk. Voor ons is het de basis van onze dienstverlening. Pittens & Partners verzorgt de financiële administratie van uw bedrijf op ons kantoor of bij u op locatie. Als u ervoor kiest om de administratie zelf te voeren maar daarbij graag deskundige ondersteuning krijgt, dan kunt u ook daarvoor bij ons terecht. In overleg met u zoeken wij altijd naar de best passende oplossing.

 salaris administraties

Heeft u personeel in dienst ? Dan kunt u de salarisadministratie aan Pittens & Partners uitbesteden. Wij zorgen niet alleen voor de salarisspecificaties voor uw werknemers, wij verzorgen ook alle aangiftes bij de belastingdienst en het pensioenfonds waarbij uw medewerkers zijn aangesloten. Wij kunnen arbeidscontracten voor u opstellen en u ondersteunen bij de administratieve afhandeling van ontslag. Wilt u een portaal waar uw medewerkers zelf hun loonstroken en jaaropgaves kunnen inzien en downloaden? Ook dit kunnen wij voor u regelen.

Dnst Loonadministraties
Dnst Jaarrapport

Samenstellen jaarrapport

Voor iedere ondernemer is het prettig om een duidelijk jaarrapport te hebben. Pittens & Partners kan u van dienst zijn met het opstellen van het jaarrapport over uw onderneming. In het jaarrapport doen wij verslag van de financiële resultaten van uw onderneming over het afgelopen boekjaar. Dit rapport wordt gebruikt bij de aangifte inkomstenbelasting en indien van toepassing vennootschapsbelasting. Daarnaast kan dit rapport dienen ter informatie van de bank of een andere geldverstrekker indien u een lening heeft voor uw bedrijf of die in de toekomst wilt afsluiten. Wij bespreken het jaarrapport met u en wijzen u op aandachtspunten en zaken die mogelijk voor verbetering vatbaar zijn met als doel u zo goed mogelijk inzicht te geven in de positie van uw bedrijf.

Fiscale aangiftes

Pittens & Partners verzorgt voor u alle fiscale aangiftes die u moet doen. Denk daarbij aan aangiftes inkomstenbelasting, schenkingsrecht en successierecht voor particulieren en ondernemers en aan de aangifte BTW, loonbelasting, vennootschapsbelasting en dividendbelasting voor ondernemers en vennootschappen. Wij houden de deadlines voor u in de gaten en zorgen ervoor dat de aangiftes op tijd ingediend worden bij de belastingdienst.

Dnst Fiscale Aangiftes
Dnst Overig Advies

Overig advies

Pittens & Partners is een klein kantoor dat zich betrokken voelt bij onze klanten. Daarom kunt u bij ons terecht voor financieel advies over uw privé situatie of uw onderneming. Wij proberen u daarbij zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als wij constateren dat uw vraag of situatie onze kennis te boven gaat dan denken wij graag met u mee over het inschakelen van een professional die u adequaat kan helpen.

Heeft u een vraag? Neem contact met ons op.